Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

"Τα παπαγαλάκια της Ντόρας έχουν πιάσει δουλειά..."


"Βλέπω διάφορους αναγνώστες σας να κατηγορούν τον Σαμαρά για προδοσία έναντι του κόμματος. Δεν είναι έτσι βέβαια. Ο Σαμαράς απέτρεψε τον Μητσοτάκη από το να χαρίσει ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής Ιστορίας στους δυτικο-Βούλγαρους των Σκοπίων, κάτι που το εκτιμάνε όχι μόνο οι Μακεδόνες...αλλά και οι περισσότεροι Έλληνες ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης.

Βέβαια η πατρίδα μας και τα συμφέροντά της είναι πολύ σπουδαιότερα από την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη και την εξουσιομανία που τους διακατέχει.

ΔΕΝ προδωσε κανέναν, ούτε το κόμμα αλλά κυρίως την ιδεολογία του και την αγάπη του για την πατρίδα μας, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που μας λέει κατάφατσα πως δεν θα θυμόμαστε την Μακεδονία μετά από 10 χρόνια.

Αλήθεια ο ίδιος γιατί δεν έδωσε την ιδιαίτερη πατρίδα του , την Κρήτη στους Τούρκους (που χρησιμοποιούν τους Τουρκοκρητικούς για προπαγάνδα) αφού κατ' αυτόν ο κόσμος έχει τόσο μικρή μνήμη;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά έτσι θα λυνότανε εν μέρει η επιθετικότητα της Τουρκίας και μετά από 10 χρόνια δεν θα το θυμότανε κανένας.

Αντί λοιπόν, και ιδιαίτερα μετά το σκάνδαλο της Siemens, να το βουλώσουν και να αφήσουν την βάση να επιλέξει, έχουν αφήσει ελεύθερα τα παπαγαλάκια να προπαγανδίζουν. Με στιμένα γκάλοπ μας βγάζουν την Ντόρα πρώτη, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Σαμαράς είναι μπροστά και θα έχει την υποστήριξη όλου του πατριωτικού τμήματος της Νέας Δημοκρατίας.


Καταλαβαίνω πως τα παπαγαλάκια της Ντόρας (που είναι και πολλά γιατί έχει συστήσει ομάδα από τέτοια άτομα) πρέπει να υποστηρίξουν το big boss αλλά η πατρίδα δεν χρειάζεται άχριστα άτομα που έχουν αποδείξει πως δεν κάνουν ούτε για διαχειριστές περίπτερου. Το έργο της κ. Μπακογιάννη το είδαμε στο ΥΠΕΞ, και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από πλήρη αδράνεια.

Επειδή είμαι Μακεδόνας και έχω αρκετά καλή μνήμη κ. Ντόρα ΔΕΝ σας θέλω για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Άντε σπιτάκι σας να σιδερώσετε κανένα πουκάμισο με τα σίδερα της Siemens που πείρατε εσείς και όλη σας η οικογένεια.


ΥΓ:Αλήθεια, ξέρετε για την πρώην γυναίκα του κ.Χριστοφοράκου; Είναι τουρκάλα και κόρη ενός εκ των ιδιοκτητών της Siemens (με ποσοστό 2%) και έχει συγγενικές σχέσεις με τούρκο πολιτικό. Δεν σας πάει στο μυαλό ότι πίσω από την Siemens εκτός όλων των άλλων μπορεί να υπάρχει και το Τουρκικό κράτος, και πιο συγκεκριμένα, η περιβόητη MIT;"


(αναδημοσίευση)
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Aλήθεια γιατί ούρλιαζε ο εκφωνητής της παρουσίασης της παρελάσεως στην Θεσσαλονίκη μας σήμερα όταν έκανε δηλώσεις ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ..για να καλύψει την φωνή του..;;;;;;;; είχε κι αυτός εντολές...;;;;;;; ενώ τα βραδυνά δελτία ειδήσεων έδωσαν την μοναχική ομιλία της ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....;;;;;;

4 σχόλια:

  1. Den einai dunato na akoume monimos theories synomosias gia ti Dora. Opoios exei stoixeia as bgei episima na ta dosei. Oxi na akoume oli tin ora yponooumena etsi genikos kai aoristos...h Dora paei kala stis dimoskopiseis giati o kosmos ti thelei kai tin psifizei. Auti einai h alitheia oso kai an enoxlei kapoious!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ άρθρο σας είναι το λιγότερο ασόβαρο. Όλο το διαδίκτυο και κυρίως η ελληνική μπλογκόσφαιρα στηρίζουν σαν λυσασμένη σκύλα τον Σαμαρά. Όλα τα σχετικά μπλογκς γαβγίζουν ασταμάτητα υπέρ του Σαμαρά.
    Τώρα όσο αν ο Σαμαράς έριξε το Μητσοτάκη απαντάει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του. Ουδέποτε ως πρόεδρος της Πολιτικής άνοιξης είπε ότι έριξε το Μητσοτάκη. Έριξα τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έλεγε μεμφόμενος το κόμμα και όχι τον Μητσοτάκη. Ακόμα όσο αφορά το ποιόν του σε άρθρο του περιοδικού της νεολαίας της ΠΟΛ.ΑΝ. παρουσιάζεται ως αδίστακτος και με έκλυτο βίο. Θέλουμε και άλλα για να ευφρανθούμε από τη πολιτική μπόχα του Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θυμάμαι καλά όλες οι πτέρυγες της Βουλής πλην ΛΑΟΣ στηρίζουν τη λύση της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων. Τώρα μας λέτε ότι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ και πιθανός μελλοντικός πρωθυπουργός θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με την αμετακίνητη θέση ούτε απλή ούτε σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία; Και τι μέλλον μπορεί να έχει μια τέτοια πρόταση αλλά και ποια αποτελέσματα για τη χώρα μας; Κανένα μέλλον ασφαλώς και τη διεθνή μας απομόνωση βεβαίως. Και γιατί ο κ Σαμαράς θέλησε να επανέλθει στη ΝΔ και να την υπηρετήσει ως Υπουργός αν θεωρούσε ότι η θέση της κυβέρνησης ήταν εθνικά επιζήμια στα όρια της προδοσίας όπως τουλάχιστον το εξέλαβα ότι υποστηρίζεται στο άρθρο; Μάλλον σε άλλα πεδία θα πρέπει να στραφεί ο τεως αρχηγός της Πολιτικής ΄Ανοιξης για να πετύχει το στόχο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ??? ΚΑΠΟΙΟ DORAFONE ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή